JBC Zoetermeer is een actieve vereniging waar alle activiteiten door de leden zelf op vrijwillige basis worden georganiseerd en uitgevoerd.
De club "draait" dan ook louter op de vele vrijwilligers.
Hun inzet staat hoog in het vaandel van de club en wordt zeer gewaardeerd.

Adres: Dr. J.W. Paltelaan 105
2712 PT Zoetermeer (geen postadres!)
Postadres: Postbus 7127, 2701 AC Zoetermeer
tel. accommodatie 079-3166680
telefoon secretaris: 079-3617476

Het NJBB-verenigingsnummer van JBC Zoetermeer is 6002
Het inschrijvingsnummer bij de Kamer van Koophandel is 40412134.
Het bankrekeningnummer voor contributiebetalingen is NL97 INGB 0004 415363 (t.n.v. JBC Zoetermeer).
Overige betalingen: NL50 RABO 0131 8919 95 (t.n.v. JBC Zoetermeer).

Nu de ADC is beëindigd is er voor de leden weer gelegenheid om vanaf a.s. dinsdag, 20 juni, onder begeleiding te trainen, zowel voor gevorderden als voor beginners.De leerstof is gebaseerd op verbeteren. Daarbij komen iedere keer de 7-basiselementen (zoals Joop Pols ze benoemt) aan de orde. De training begint om 18:30 uur en eindigt om 19:30 uur.

Frans Roos

De buitenvelden zijn vrij toegankelijk. Iedereen kan daar een spelletje petanque spelen of oefenen. Het boulodrôme (de binnenbanen) wordt in de wintermaanden en bij slecht weer door de vereniging gebruikt, of tijdens evenementen door de genodigden.

De vereniging is op onderstaande dagen en tijden aanwezig. Het clubgebouw is dan open, en er kan een drankje en vaak een hapje genuttigd worden.

dinsdag: 19.00 - 22.00 uur (training i.o.m. trainer Frans Roos 18.30 - 19.30)
     uitgooien om 19.30 uur
woensdag: 10.00 - 15.00 uur
     uitgooien om 10.30 en 13.00 uur
donderdag: 19.00 - 22.00 uur
     uitgooien om 19.30 uur
zaterdag: 10.00 - 15.00 uur
     uitgooien om 10.30 en 13.00 uur

Bij wedstrijden kan er ook op andere dagen en op andere tijden gespeeld worden.

Leden en relaties van JBC Zoetermeer die de niet-publieke inhoud van de website willen zien, worden verzocht zich te registreren, via de inlogmogelijkheid op de pagina Vereniging.

Annemiek de Vos is in de maand april gestart als nieuwe voorzitter van JBC Zoetermeer.  Zij is benoemd door de onlangs gehouden Algemeen Leden Vergadering. Annemiek volgt Joke Putting op, die vier jaar voorzitter was. Ook voor andere functies binnen het bestuur zijn de voorgestelde kandidaten benoemd. De aftredende bestuursleden werden in de vergadering voor hun goede diensten bedankt en met een kleine attentie beloond.

Informatie webredacteur en webmasterWe zoeken één of twee clubleden die zich in willen werken als webredacteur en/of tweede webmaster. Uitdagende en boeiende activiteiten! De webredacteur is vooral met de inhoud en opmaak van artikelen bezig, de webmaster met de opmaak en structuur van de totale website en alle technische aspecten. Veel taken kunnen thuis worden uitgevoerd. Binnen het webteam wordt kennis overgedragen, en worden taken verdeeld. Klik op de afbeelding voor meer informatie.

Aanmelden bij Hans de Jong.