Annemiek de Vos- Rouweler – tel. 079 – 3425017

Mary Roseboom – tel. 079 – 3168782

Bestuurslid wedstrijdzaken
Theo van der Tak

Zie hier de privacyverklaring van Jeu de Boulesclub Zoetermeer, gevestigd te Zoetermeer en ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel onder nummer 40412134. Deze privacyverklaring omschrijft welke persoonsgegevens wij verwerken, voor welke doeleinden deze persoonsgegevens worden gebruikt en welke maatregelen wij hebben getroffen om de verwerking rechtmatig, behoorlijk en transparant te laten plaatsvinden conform de eisen van de Algemene Verordening Gegevensbescherming.