Kom tijdens de openingstijden gerust eens een kijkje nemen. Op dinsdagavond tussen 18:30 en 19:30 is de trainer, Frans Roos, meestal aanwezig. Hij kan u de eerste beginselen van het boulen snel bijbrengen.

Nieuwe leden zijn uiteraard zeer welkom om de pétanquesport te komen beoefenen. Na de inschrijving zullen zij ook worden verzocht zich als vrijwilliger voor een enkele activiteit in te zetten voor de club. Vooral het verrichten van een kantine- en/of schoonmaakdienst wordt zeer op prijs gesteld.

Lees ook onze privacyverklaring (AVG).

De Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. kan u nader informeren en schrijft u graag in als lid.

U kunt alvast de volgende formulieren downloaden en invullen:

Bij het inschrijfformulier dient u een recente pasfoto te voegen.

De formulieren kunt u sturen aan

JBC Zoetermeer
2701 AC Zoetermeer

• Contributie € 84,50