Screenshot 2018 01 22 at 11.39.34Zondag 21 januari ontvingen wij het bericht dat ons lid Wim Schild is overleden.

Wim was sinds februari 1995 lid van onze vereniging.

Wij wensen zijn naasten veel sterkte toe.

Namens JBC Zoetermeer

Ineke Buijtendorp
secretaris

Rouwkaart

In Memoriam

Hoewel we wisten dat zijn gezondheid steeds minder werd, kwam het overlijden van Wim toch als een schok. Wim was sinds 1995 lid van onze club en heeft zich vanaf het begin altijd ingezet als vrijwilliger. Hij was niet zo maar een van de vele vrijwilligers; Wim was bijzonder. Met tomeloze energie ging hij aan het werk bij het onderhoud van de accommodatie en de banen en was jarenlang barmedewerker. Ook was hij volop actief (vaak iedere dag) bij de verbouw van het clubgebouw. Voor al zijn inzet in een lange reeks van jaren werd hij benoemd tot lid van verdiensten.

Wim was ook een prima speler en speelde met veel plezier vele interne toernooien, en was vooral liefhebber van het gebeuren na afloop van de wedstrijden; dat sociale lag hem wel.

We zijn Wim dankbaar voor het vele werk dat hij als 'echte clubman' voor onze vereniging heeft gedaan.

We wensen de familie veel sterkte toe bij de verwerking van dit grote verlies

Ton Kant