Nieuws

Beste Leden,
Iedereen heeft kunnen zien en ervaren dat er deze zomer een ongeval met diesel op onze buiten banen heeft plaatsgevonden. Dit heeft voor de nodige overlast gezorgd, maar aanstaande woensdag, 21 november 2018 zal de reparatie van de buitenbanen plaatsvinden. Dit heeft helaas wel tot gevolg dat we i.v.m. de veiligheid die dag NIET kunnen boulen.

Alvast bedankt voor jullie begrip.

Met Vriendelijke groeten
Namens het bestuur
Annemiek de Vos
Voorzitter

Training 3Even vooraf: we mochten 34 belangstellenden noteren, waarvan niet iedereen op de donderdag kon deelnemen. Daar hebben we alternatieven voor gezocht. Voor hen, lees dit bericht aandachtig door.

We hebben goed nieuws, vandaar dan ook deze nieuwsbrief. Twee belangrijke zaken willen we onder de aandacht brengen. 

1. We starten donderdag om 19.00 uur omdat we rekening hielden met de vroege zonsondergang. Maar… we hebben na vele inspanningen terreinverlichting!

2. De bouw gaat voortvarend. Het skelet staat er. Dit betekent dat we goed op schema liggen.

Beste leden,

Met dit bericht willen wij jullie mededelen dat wij genoodzaakt zijn om vanaf nu op de dinsdag- en donderdagavond gesloten te blijven.
Het wordt te koud, er komen te weinig mensen en er wordt in de nieuwbouw hard gewerkt aan de elektriciteit en watertoevoer, waardoor er buiten geen verlichting en water meer is. De jerrycan water kan alleen overdag gevuld worden in het Boulodrome als er gewerkt wordt.
Het nieuwe Boulodrome is officieel nog van Holabouw en wij hebben toestemming om er in te werken. Spelen in de hal is daarom echter nog niet toegestaan. Als de hal verlicht, bespeelbaar en goedgekeurd is zullen wij proberen om zo snel mogelijk weer binnen te gaan spelen.
De woensdagen en zaterdagen blijven we wel nog gewoon open om buiten te spelen.

Met Vriendelijke Groeten
Namens het bestuur
Annemiek de Vos
Voorzitter

Training 2

Chapeau voor de aanwezigen op donderdag 30 augustus (23). Met veel interesse werd deelgenomen aan een aantal onderlinge partijtjes. In de eerste vorm doubletten, kon men zelf een groepje vormen waarbij Ineke en Minou begeleidden.

Anne Martine en Henk Reesink hebben een nieuw boek samengesteld over Jeu de Boules, met veel informatie over de geschiedenis van Jeu de Boules en de variant die wij spelen - Petanque. Zie ook deze flyer. Dit boek is zeker zo mooi als het vorige boek "Jeu de Boules, een document voor de liefhebber" dat in 2002 verscheen. 

Voor leden en bekenden: wilt u in het bezit komen van dit bijzondere boek, schrijf dan een e-mail aan de voorzitter van JBC Zoetermeer. 

Aanvullende gegevens