Nieuws

Persbericht

Het Zoetermeers notariskantoor JUST Notarissen gaat met Jeu de Boulesclub Zoetermeer een verbintenis aan voor drie jaar. Hiermee heeft JBC Zoetermeer, in haar jubileumjaar (40), in JUST Notarissen een solide partner gevonden. JBC Zoetermeer gaat in 2019 in een nieuw boulodrôme spelen, op dezelfde locatie waar het vorige gebouw stond, Dr. J.W. Paltelaan 105.

Voorzitter Annemiek de Vos: “Een mooiere start hadden we niet kunnen bedenken. JUST Notarissen maakt zich hard om het goedkoopste
notariskantoor van Nederland te zijn. Jeu de boules is een van de goedkoopste sporten, dus we passen goed bij elkaar. Wij zijn zeer blij met
JUST Notarissen als hoofdsponsor.”

Annemiek de Vos
Voorzitter JBC Zoetermeer

Het nieuwe clubgebouw van JBC Zoetermeer Het clubgebouw zal begin januari weer toegankelijk zijn. We hopen op 5 januari de thuiswedstrijden in de NPC te kunnen spelen.

Er kan al op de binnenbanen gespeeld worden op de gebruikelijke dagen. Tijdens de Kerstdagen en op Oude- en Nieuwjaarsdag zijn de binnenbanen gesloten.

De nieuwjaarsreceptie die op zondag 6 januari gehouden. zou worden, is helaas afgelast.

De zesde digitale nieuwsbrief "Mon Plaisir" van 2018 is via e-mail naar alle leden gestuurd, maar u kunt u 'm ook op de website vinden via de menukeuze "Publicaties".

Heel veel plezier met het lezen van weer een mooi exemplaar.
Het bestuur wenst u allen hele fijne kerstdagen en een fantastisch nieuw "boule" jaar.

Met Vriendelijke Groeten,

Annemiek de Vos
Voorzitter JBC Zoetermeer

Wij zijn erg blij dat u op onze vraag om mee te helpen een mooi boek uit te geven heeft gereageerd. Het is wel jammer dat tot nu toe niet meer dan 20% van de clubs interesse hebben getoond. Er zijn verenigingen die 1 boek willen hebben, maar ook clubs die voor 24 boeken garant willen staan. Het......

Een leuke mededeling!

Afgelopen weken zijn de verlichting, bestrating enz. in de speelhal in orde gemaakt. Met als afsluiting vorige week de nieuwe grindlaag. Onze nieuwe binnenbanen zijn dus bespeelbaar.

Dit houdt in dat de openingstijden weer zijn zoals......

Aanvullende gegevens