Nieuws

Verkeerde boule meegenomen? Boules gevonden? Zoek op deze lijst de eigenaar! Staan uw (nieuwe) boules niet op de lijst? Geef de kenmerken door aan Theo van der Tak, of geef de wijzingen online door.

Heel veel mensen worden de dupe van oplichting via de zogenoemde ‘’Microsoftscam’’. Vanuit een nederlands of buitenlands nummer belt een nederlands of engelssprekende ‘’Microsoft-medewerker’’ die zogenaamd computerproblemen wil verhelpen. In totaal zijn slachtoffers honderdduizenden euro’s kwijt. Eén slachtoffer ging voor meer dan 70.000 euro het schip in. Wordt u gebeld door een Microsoft-medewerker: hang direct op!

Bent u erin getrapt? Bel zo snel mogelijk uw bank!

Screenshot 2018 01 08 at 13.31.57De papieren versie van het laatste Boules Bulletin ligt klaar voor de leden in het clubgebouw.

De digitale versie kunt u hier inzien en downloaden.

Zie ook de column 'Nieuwste artikelen'

1-11 Diverse fotoalbums toegevoegd

14-10 Het Boules Bulletin 2017 nr. 5

30-9 De winterkalender is beschikbaar

27-9 Diverse fotoalbums toegevoegd

28-8 Foto's Clinic Joop Pols 2, geschiedenis bijgewerkt

28-8 Uit de oude doos... Foto's rommelmarkt 2006

25-8 Foto's Thuisblijverstoernooi

19-8 Foto's AC bij JBC Zoetermeer, Clinic, Rie Putting cyclus en BBQ

Er zijn weer scammers actief, die in een e-mailbericht namens de Fietsersbond vertellen dat je een fiets kunt winnen als je lid wordt, of namens Senseo een bericht sturen met als onderwerp: "Uw deelname als Senseo Switch testpersoon, of namens NS Reizigersinformatie gratis dagkaarten aanbieden. U wordt gewaarschuwd hier niet op te reageren! Klik niet op een link in het bericht. Bezoek de website van de Fietserbond, Senseo of de NS zelf door te googlen of de URL in te tikken. Lees meer: 

Aanvullende gegevens