Nieuws

Beste lezers,

Hier vinden jullie de derde digitale nieuwsbrief "Mon Plaisir", deze zal uiteindelijk ook via de website te lezen zijn.

Heel veel plezier met het lezen van weer een mooi exemplaar, zorgvuldig door Frans Roos samengesteld.

Graag wil ik jullie nog even attent maken op de aankomende clubkampioenschappen Pointeren (14 juli) en Tireren (21 juli). Inschrijven is mogelijk via de website/ontip.

Op zaterdag 14 juli is er ook op het Dobbe-eiland een Spaanse dag. Wij zijn daar als club ook vertegenwoordigd om op de daar gelegen jeu de boules baan clinics te geven en onze club te promoten. Dit is een geweldige kans om ons bij een heel groot publiek te profileren.

Hopelijk mogen we jullie ondanks/naast het clubkampioenschap ook zoveel mogelijk verwelkomen op de Dobbe om onze mooie club te vertegenwoordigen.

Wil je helpen bij de clinics of op welke manier dan ook meldt dit dan bij Frans Roos. Wij hopen jullie allemaal deze zomer te zien bij een van de clubkampioenschappen of toernooien.

Met vriendelijke groeten,

Annemiek de Vos
Voorzitter JBC Zoetermeer

De laddercompetitie wordt dit jaar gespeeld tussen 15 mei en 30 september. Zie voor meer informatie het reglement. De stand wordt zowel op papier als op de website bijgehouden door Theo van der Tak.

Verkeerde boule meegenomen? Boules gevonden? Zoek op deze lijst de eigenaar! Staan uw (nieuwe) boules niet op de lijst? Geef de kenmerken door aan Theo van der Tak, of geef de wijzingen online door.

2018 04 27 Mon Plaisir 2Beste leden en belangstellenden,

Hierbij de tweede digitale nieuwsbrief "Mon Plaisir". Heel veel plezier met het lezen van weer een mooi exemplaar.

Wij hopen jullie allemaal deze zomer te zien bij een van de clubkampioenschappen of toernooien.

Annemiek de Vos
Voorzitter JBC Zoetermeer

Beste leden en belangstellenden,

Hierbij de eerste digitale nieuwsbrief "Mon Plaisir". Heel veel plezier met het lezen van deze vernieuwde/andere/digitale manier van het boules bulletin.

N.B. De hier geplaatste nieuwsbrief verschilt van de toegezonden nieuwsbrief (enkele foutjes hersteld).

Annemiek de Vos
Voorzitter JBC Zoetermeer

Aanvullende gegevens