Beste leden,

Inmiddels zijn we alweer in augustus beland en hebben we tot nu toe een fantastische zomer gehad. We hebben het enorm getroffen met het weer en hebben op de club heel veel kunnen boulen met veel gezelligheid in een prachtige campingambiance.

De meesten van jullie zijn op 29 juni 2018 getuige geweest van het slaan van de eerste (laatste) heipaal door wethouder Ter Laak en ons jongste lid Jip de Vos. Daarmee was de start van de bouw van ons nieuwe Boulodrome een feit. Heel fijn dat er zoveel leden aanwezig waren om dit heugelijk feit met elkaar te vieren. Iedereen heeft in de maanden daarna kunnen zien hoe de bouw vordert en dat er een mooie fundering ligt voor ons nieuwe Boulodrome. De fundering is aan het uitharden in de vakantieperiode. Door vertraging in de levering van de staalconstructie zal er pas op maandag 3 september worden begonnen met de opbouw van de hal. De opbouw zal ongeveer 3-4 weken in beslag nemen. Als het mogelijk is zal de aannemer leden toestaan om binnen in de hal aan het werk te gaan met elektra/keuken/toilet enz. Bezit je goede kluscapaciteiten of andere vaardigheden die kunnen helpen bij de opbouw laat dit dan aan ons of nieuwbouw projectgroep leider Gerard Langeree weten. Deze vertraging heeft wel als gevolg dat de wedstrijden van de wintercompetitie niet thuis gespeeld kunnen worden. Wij zijn bezig met het zoeken naar een oplossing voor dit probleem. Er volgen spannende weken en dan gaan we eindelijk echt zien welke vormen ons nieuwe Boulodrome krijgt.

We zijn erachter gekomen dat toch niet altijd iedereen op de hoogte is van toernooien en/of andere activiteiten. Alle toernooien/activiteiten staan aangegeven in de garagebox en zijn terug te vinden in de zomerkalender die op de website onder wedstrijdzaken staat. (Hier zal ook straks de winterkalender te vinden zijn). Wij betreuren het dan ook enorm dat wij dit jaar door te weinig deelname de BBQ hebben moeten afgelasten. Hieronder een opsomming van de aankomende toernooien/activiteiten om jullie zo goed mogelijk op de hoogte te brengen en we hopen dan ook op een zo grote opkomst.

  • Zaterdag 25 augustus 2018 → Clubkampioenschap Tripletten
  • Donderdag 6 september 2018 → Uitwisseling met Folatre (tripletten)
  • Zaterdag 22 september 2018 → “Open” Zoetermeers kampioenschapstoernooi (door de nieuwbouw hebben we hier een intern toernooi van gemaakt)
  • Donderdag 27 september 2018 → Laatste speeldag laddercompetitie
  • Zaterdag 29 september 2018 → Nationale Petanque Competitie (NPC)
  • Donderdag 4 oktober 2018 → Winter Melee Competitie (WMC), onder voorbehoud
  • Zaterdag 6 oktober 2018 → finale laddercompetitie
  • Woensdag 10 oktober 2018 → Herfstcyclus

Op zaterdag 29 september begint de NPC, deze wedstrijden starten om 12 uur, daarom zal er vanaf deze zaterdag weer om 10.00 uur worden uitgegooid.

Als laatste willen wij ook alvast de datum van de aankomende ALV bekend maken. De ALV zal plaatsvinden op maandag 29 oktober 2018. Plaats nog onbekend, hopelijk in onze eigen nieuwe kantine. De agenda en andere benodigde informatie komt te zijner tijd.

Ik hoop jullie allemaal de komende maanden zoveel mogelijk op de club te zien bij een van de toernooien/kampioenschappen/cyclussen of gewoon om vrij te spelen en een drankje te doen. De dagen worden helaas alweer iets korter maar hoop dat we ondanks dat het nog wel even duurt voor we weer een binnen locatie hebben allemaal zoveel mogelijk naar de club blijven komen om met elkaar te boulen, elkaar gezelschap te houden en mogelijk ook warm te houden als het straks weer kouder wordt.

Met Vriendelijke Groeten,
Namens het bestuur
Annemiek de Vos
Voorzitter

Aanvullende gegevens