Training 3Even vooraf: we mochten 34 belangstellenden noteren, waarvan niet iedereen op de donderdag kon deelnemen. Daar hebben we alternatieven voor gezocht. Voor hen, lees dit bericht aandachtig door.

We hebben goed nieuws, vandaar dan ook deze nieuwsbrief. Twee belangrijke zaken willen we onder de aandacht brengen. 

1. We starten donderdag om 19.00 uur omdat we rekening hielden met de vroege zonsondergang. Maar… we hebben na vele inspanningen terreinverlichting!

2. De bouw gaat voortvarend. Het skelet staat er. Dit betekent dat we goed op schema liggen.

Na de 4 lesavonden:

Voor degenen die de smaak te pakken hebben kunnen we het volgende aanbieden.

Vanaf dinsdag 25 september kunnen belangstellenden meetrainen van 18.30 tot 19.30 uur. Na een maand beslis je of je door wilt gaan of niet.

Een tweede mogelijkheid, je wacht totdat de binnenhal bespeelbaar is en dan haak je in. Ook hier geld, een maand introductie.

Een derde mogelijkheid: de dinsdag komt niet goed uit. Dan is er gelegenheid op de woensdagmiddagtraining van 14.00 tot 15.00 uur. Te starten wanneer de binnenhal bespeelbaar is. Daar kun je je nu al voor inschrijven. Ook hier geldt, één maand introductie.

 NB word je nu lid, dan kun je gebruik maken van alle openingsuren. Eén lid mochten we al verwelkomen.

Mocht je na vier donderdagavonden bedanken, dan hopen we dat je er iets van hebt opgestoken en onze sport verder zult uitdragen. Wanneer je incidenteel bij ons wilt deelnemen aan evenementen voor niet leden, laat het ons weten.

 Afgelopen dinsdag zijn de door regenwater geteisterde boules enigszins ontroest en opgepoetst.

 Wij hopen jullie a.s. donderdag weer aan te treffen.

 Met vriendelijke groet, Frans Roos, namens het introductieteam

 PS a.s. donderdag is er een uitwisseling tussen JBC Zoetermeer en Folâtre (Pijnacker) die in Pijnacker wordt gespeeld. Er zullen weinig clubleden aanwezig zijn waardoor wij in de gelegenheid zijn om ook andere banen uit te proberen. We starten op een baan waar het atletisch vermogen wordt aangesproken.

Aanvullende gegevens