Een leuke mededeling!

Afgelopen weken zijn de verlichting, bestrating enz. in de speelhal in orde gemaakt. Met als afsluiting vorige week de nieuwe grindlaag. Onze nieuwe binnenbanen zijn dus bespeelbaar.

Dit houdt in dat de openingstijden weer zijn zoals voorheen.

In de speelhal kan niet gespeeld worden op de banen 1 t/m 3 omdat daar een verkooppunt en plek om te zitten/eten/drinken gecreëerd is.

Tijdens het spelen in de hal moet er gebruik worden gemaakt van de speelringen, er mogen geen cirkels meer op de grond getekend worden in verband met beschadiging van de ondergrond (dit geldt vanaf nu ook voor de buitenbanen).

Het gedeelte achter het lint bij de ramen mag in verband met veiligheidsredenen absoluut niet betreden worden.

Het nieuwe Boulodrome is nog steeds eigendom van Holabouw maar wij hebben toestemming om gebruik te maken van de speelhal. Met de nadruk op de speelhal, het is niet toegestaan om in het kantine/toilet gedeelte te komen ook niet om even rond te kijken. De speelhal is te bereiken via de gewone deur aan de lange kant van het Boulodrome voorbij de twee grote roldeuren.

Voor toiletgebruik zal men nog naar buiten moeten om van de toiletunit gebruik te maken.

Het in gebruik nemen van de speelhal houdt ook in dat alle bardiensten weer doorgaan ook die van de avonden, houd hier dus weer rekening mee.

Het nieuwe Boulodrome is erg goed geïsoleerd en daardoor veel aantrekkelijker om in te spelen dan buiten. Er wordt momenteel hard gewerkt aan de verwarming maar het zal nog even duren voor deze weer helemaal aangesloten is. Houd hier rekening mee met spelen.

Hetzelfde geldt ook voor de ALV van 17 december. Wij zullen proberen om de ruimte van tevoren te verwarmen en veel mensen en discussies zorgen ook voor warmte, maar houd er rekening mee.

Wij hopen jullie allemaal binnenkort weer te zien op een speeldag en/of bij de ALV van 17 december.

Met Vriendelijke Groeten,

Namens het bestuur
Annemiek de Vos
Voorzitter

Aanvullende gegevens