Clubkampioenschap tripletten 2018 in de regen

Hoewel de weersvooruitzichten niet goed waren werd het toernooi, na enige discussie, toch gehouden. De speelvelden waren op veel plekken erg nat. Dit zorgde voor een extra moeilijkheidsgraad. Voor velen een uitdaging.

Elf teams hadden zich ingeschreven. Met af en toe een klein zonnetje en dan weer een regenbui werd er enthousiast gespeeld. Na drie rondes was de stand als volgt:

2018 08 12 Winnaar laatste dag: Diny NooijensHet was een geslaagde middag met 38 deelnemers en fantastisch weer.

De uitslag van de dag:

1 Diny Noyens
2 An Jutte
3 Sieny Haze broek
4 Ton Hazebroek
5 Ans Harteveld
Fruittella voor Joke Putting

De overal winnaar van de RP zomer cyclus is Frans van de Heide. Deze was helaas niet aanwezig, maar zijn taart staat in de vriezer.

Annemiek

Het was een gezellig aantal thuisblijvers dit jaar. Het weer zat mee en met 36 deelnemers gelukkig geen tripletten.

Door de warmte ging alles heel relaxt In de eerste ronde duurde 1 partij heel erg lang maar dat werd over de overige 3 partijen weer recht gezet. Rond 16.00 uur konden de prijzen worden uitgereikt Mariët had heel zorgvuldig de prijzen samengesteld en tot mooie pakketjes gemaakt. Er moest rekening worden gehouden met het warme weer en dat was goed gelukt. Er waren acht prijzen. De eerste prijs was voor Valentijn van Koppenhagen de tweede voor Jan Mels de derde voor Guus Snowdijk. De overige prijzen gingen naar Gerard Langeree, Theo van der Tak, Cora van Megen, Hanny Beekhuizen en Roos Bersma. Het was een oergezellige dag.

Spelleiding,
Kitty van Popering en Mariët Jansen

Aanvullende gegevens